miercuri, 4 februarie 2015

De ce să colaborăm cu ENERGAZ ?


Dragi colaboratori,

De data aceasta, am considerat oportun  să vă transmitem câteva informații și mai ales idei despre filozofia acestei activități în care suntem implicați impreună. Pentru aceasta să ne amintim care este scopul ei, și dacă merită efortul nostru?

Niciodată în istoria acestei țări nu o să mai vină reforma pensiilor. A fost un moment unic, un moment de schimbare din multele care au trecut pe lângă noi. Poate vă gandiți că vor mai fi și alte schimbari cum au mai tot fost. Așa este, doar că în istoria țării noastre, noi, oamenii obișnuiți rar am avut acces la privatizări, vânzări la prețuri mici, licitații aranjate și așa mai departe. Reforma pensiilor a fost unică, tocmai pentru ca a permis tuturor să facă în funcție de implicarea lor mai ales dinaintea inceperii ei. Oameni obișnuiți câstigând sume de mii sau zeci de mii de euro in doar câteva luni... După ce a trecut, toți am observat ce am fi putut face! Nu cred că este cineva care a fost implicat și nu regretă că nu s-a implicat mai mult. Totuși, fiecare a primit după credința sa sau mai bine zis după implicarea sa.

Nimeni nu știe exact cum va fi reforma energiei. De fapt, nici măcar nu este o reformă ci o liberalizare a prețului pentru consumatori. Totuși, dacă este sa privim în țările care au trecut deja prin aceasta etapă, observăm că sunt persoane care câștigă lunar mii, zeci sau chiar sute de mii de euro de pe urma acestei schimbări. Dacă nu credeți, haideți să ne uitam la fapte concrete:
O companie care activează tot pe sistem de rețea face acest lucru deja de 7 ani in țări precum Spania și aduce venituri la colaboratorii săi de milioane de euro pe an doar din intermedierea consumatorilor casnici și non casnici:
sursa (http://www.businessforhome.org/2014/04/top-150-worldwide-earners-in-mlm-april-2014/)
Brian McClure
Ambit
$5,424,000
Steve Thompson
Ambit
$4,440,000
Philip Eckart
Ambit
$3,888,000
Ray Montie
Ambit
$2,256,000
Chris Atkinson
Ambit
$1,674,000



Acum pentru aceste țări este târziu și greu să mai ajungă noi înscriși la aceste sume, cei prezentați fiind încă din primele luni în acea activitate. Scopul nu este acela de a compara țările ci doar de a dovedi ca ideea activitatii nu există în România decât prin Energaz și spre diferență de celelalte mlm-uri care au zeci de ani de activitate, acesta are doar 7 fiind cel mai tânăr între primele poziții.
Avem deci o nouă industrie care se naște și care va dăinui continuu, la fel cum în urmă cu câțiva ani s-a născut industria asigurărilor într-o piață în care nu exista. Ani de zile companii mari au avut controlul acestor resurse, iar acum a venit momentul ca sute de milioane de euro sa se împartă între mai mulți intermediari, cei vechi și mulți alții noi.

Sigur că sunt provocări, sigur că sunt întrebări, iar pentru fiecare există o soluție și un răspuns folositor. Noi ca și proiect dorim să instruim cât de mult putem forța noastră de vânzare, iar pentru aceasta începem cu Regionalii, apoi Coordonatorii, iar abia dacă cele 2 niveluri nu au putut rezolva ne asumăm administrativ soluționarea situaților astfel încât sâ putem fi eficienți și operativi.

Dar chiar nu vă doriți provocări? O piață lină și clară, în care toți clienții spun DA, ar fi ultra rapid saturată de concurentă și de companii care au deja structuri puse la punct prin care ar putea ajunge la clienti. De aceeea, să ne bucuram de timpul de liniste care il avem deoarece in curând va venii o perioadă în care mulți vor înțelege care sunt avantajele spre a scăpa de o stăpânire monopolistă în care se află majoritatea spre una liberă în care o să ajungem în curând. Poate am pornit prea repede, poate că nu suntem prea instruiti, dar preferăm mai repede și neinstruiți suficient decât prea târziu și pierzători profesioniști.

Pentru ajutorul dvs ave-ți în contul online prezentarea energaz 7.5 în care veti primii informațiile de ultimă ora. De asemenea, focusul nostru rămâne pe creșterea structurii deoarece nu suntem suficienti de mulți spre a opri acum înscrierile, lucru care v-a continua in aceeași formă pană la 1 iulie 2015. Vă rugăm să vă autoinstruiți cu toate materialele din contul online de la secțiunea documente, altfel nimeni nu va dori să vă ajute în ceva ce puteti face si dvs dar nu doriti. Este o afacere în parteneri
at în care compania rămâne cu 15% restul fiind împărțit în rețeaua de vânzări.

În final, vă promitem că va veni o vreme cand se va vorbi despre aceasta perioadă, așa cum azi se vorbește de reforma pensiilor de acum 7 ani. Aceste ocazii vin rar, vin ascunse privirii generale, iar cei care riscă timp, repet timp!, vor primii răsplata muncii lor. Din pacate puțini sunt cei care văd departe iar tot ei sunt aceia care invidiează pe cei de sus spunând că ”ei” fac toți banii... neștiind ca toți cei de sus au fost cândva langă ei, doar ca unii au muncit cu credință iar alții au verificat cu stăruintă.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și privim cu încredere spre viitor, un viitor în care piața de energie va fi o normalitate și o cale de libertate financiară pentru unii dintre cei care ați citit aceste rânduri.

Cu considerație,
Echipa Energaz
-Articol preluat cu permisiune, dintr-un e-mail primit de la coordonatorul meu de la ENERGAZ-


După cum vede-ți învățăm din mers, și vreau să vă spun că nu e greu deloc. Avem tot ce ne trebuie la dispoziție pentru a face totul așa cum e mai bine. Și chiar dacă vă este mai greu la început, și simțiți că unele lucruri chiar nu le înțelege-ți, vă rog să nu dezarmați. Parcurge-ți încă odată materialele de pe site, iar dacă a-ți ales să face-ți parte din echipa mea, vă rog să mă contacta-ți pentru lămuriri.
Linck-ul pentru înscrierea în echipa mea este acesta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu