joi, 19 februarie 2015

Amânarea încheierii contractelor și creșterea echipelor.



Mai jos redau un buletin informativ primit de la ENERGAZ. Trebuie citit analizat și tras concluziile potrivite, eu am înțeles că nu au fost suficiente contracte de caznici încheiate. Furnizorul cu care sa început colaborarea, se aștepta la mai multe contracte. Adevărul este că suntem puțini colaboratori în acest proiect, iar forța noastră de vânzare este mică, din cauză că nu suntem pregătiți, sau poate din cauză că am început cam devreme.
Chiar dacă mergem mai încet în direcția propusă, e bine să știm că suntem pe calea cea bună.

1. Consumatorii casnici nu sunt încă pregătiți și informați suficient cu privire la acest subiect. Este nevoie sa lăsăm piața să se autoconvingă singură, deoarece munca depusă pentru semnarea unui contract este prea mare iar numarul total de clienți prea mic, pentru a fi rentabil pentru un furnizor să-i preia.

NU OPRIM ACTIVITATEA PE CASNICI CI AȘA CUM AM FĂCUT BAZA DE DATE PÂNĂ ÎN DECEMBRIE, AȘA FACEM ȘI ACUM BAZA DE DATE PĂNĂ LA 1 IULIE CA SĂ PUTEM LIVRA NUMERE MARI DE CLIENȚI FURNIZORULUI!

2. Forța proprie de vânzari a acestui proiect este la acest moment prea mică spre a putea aduce un numar suficient de clienți. Este nevoie de a mari de 10 ori ceea ce avem astazi pentru a putea porni cum trebuie și pentru a menține această activitate in fiecare lună.

3. Mulți au așteptat să înceapă și piața de gaz pentru casnici, altii au vrut să vadă primele facturi, iar mulți au fost aceea care au pierdut timpul cu simulări și calcule. Concluzia noastră este ca am pornit primii dar prea devreme. Am riscat, am incercat, iar acum trebuie să învățăm și să rezolvăm toate impedimentele pe care le-am întâmpinat ca data viitoare să fim de 10 ori mai buni.

4. Cei care se dezamagesc pentru această situație să țină minte că tot ce am promis am realizat! Vă promitem că vom începe din nou casnicii în momentul în care piața dar mai ales noi vom fi mai pregătiți, poate cu prețuri și comisioane mai bune decat acum dar și cu sigurantă, cu mai multa experiență și rezultate mai mari. Până atunci putem să facem pe platforma online baza de date astfel încât atunci când vom incepe să putem face în prima lună cât am fi făcut în urmatoarele 4 luni! 1 iulie este prima data posibilă dacă reușim să aducem forța de vânzari la un numar de măcar 30.000 de parteneri în total.

5. 75% din consumul total de energie este făcut de NON CASNICI. Avem prețuri bune, un sistem online tot mai complet si funcționabil, deja sute de clienți în portofoliu, deci putem să ne focalizăm pe această categorie de clienți, iar dacă nu avem noi clienți NON-CASNICI, ne formăm o echipă în care cu siguranță cineva va avea, și astfel vom câștiga și noi un comision de pe urma acestor clienți.


 Vă invit să aveți încredere în acest proiect, și să vă înscrieți în echipa mea, în echipa ENERGAZ, o echipă care va trece cu bine peste dificultățile de început. Acum e momentul să ne facem o echipă pentru a fi cât mai mulți care să lucreze pentru informarea consumatorilor, dar și pentru realizarea contractelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu