marți, 3 martie 2015

Instruiri ENERGAZ pentru Parteneri Seniori

Instruiri ENERGAZ pentru Parteneri Seniori
 
Așa cum este trecut și în newsletter-ul oficial de la companie, săptămâna aceasta vor avea loc primele instruiri pentru Partenerii Seniori, adică acei parteneri ENERGAZ care doresc să poată încheia și contracte de casnici și să și câștige din contractele de casnici încheiate de cei din echipa lor.

Seminarul Special de Instruire are scopul de a crea o forță de vânzări instruită, care să știe ce și cum să spună clienților casnici, astfel încât să ne asigurăm că fiecare are tot ce are nevoie pentru a putea încheia rapid contractele de reprezentare cu casnicii.

Ce câștigi dacă participi?
  • beneficiezi de 4 ore de instruire teoretică și practică, despre piața de energie
  • afli informații transmise doar coordonatorilor despre direcția proiectului ENERGAZ
  • înveți tot ce se poate despre piața de energie
  • parcurgi pașii prin care îți poți construi o echipă GIGANT (1.000, 2.000, de ce nu chiar 10.000 parteneri sau mai mult)
  • primești diplomă de broker în energie și faci parte dintre cei care vor putea câștiga din consumul de energie electrică și gaze naturale și al casnicilor
Ce pierzi dacă nu participi?
  • pierzi șansa de a primi informațiile direct de la directorul național ENERGAZ, dl. Călin Donca
  • pierzi noutăți despre piața de energie
  • nu vei ști cum să le oferi suficiente motive clienților casnici să încheie contracte de furnizare cu tine
  • nu vei ști cum să-ți poți construi o echipă suficient de mare, de bine instruită și motivată, pentru a putea câștiga libertatea financiară prin consumul de curent și gaz al consumatorilor casnici (venitur sigure pe viață)
  • nu vei avea dreptul să închei contracte cu casnicii și nici să câștigi din contractele încheiate de cei din echipa ta
  • îți limitezi veniturile doar la consumatorii non-casnici
  • ratezi startul: până va fi un nou astfel de seminar în zona ta s-ar putea să mai dureze o lună, chiar două, timp în care alții vor face contracte, iar tu vei pierde piață

La final se va da un test, iar cine a fost atent și a înțeles corect informațiile și va avea un scor de minim 70% din total, va fi considerat absolvent, va primi și o diplomă în acest sens, plus o mapă cu suficiente materiale pentru activitatea pe parte de casnici: pliante, broșură, contract de mandat și regulamentul de ordine interioară, plus contracte de reprezentare pentru 10 clienți.

Costul acestui seminar este de 40 de lei și include, pe lângă materialele primite, și costul sălii unde va fi susținut. De participat pot participa doar partenerii ENERGAZ.

Vă așteptăm în locațiile din țară, unde sunt susținute aceste evenimente, locații afișate pe site www.reformaenergiei.ro/prezentari

Sunt persoane care se întreabă de ce să facă acest curs. Păi dacă vrei să faci casnici, atunci va trebui să faci acest curs. Și de ce să aștepți și să participi mai târziu, în loc să participi acum, când vine chiar directorul național al companiei, în zona ta?
Click aici ca să vezi mesajul directorului național despre casnici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu