marți, 3 martie 2015

Ultimele informatii oficiale de la ENERGAZ

Newsletter-ul oficial ENERGAZ
 
Dragi colaboratori, 
 
Ne bucuram sa venim in intampinarea dvs cu vesti bune odata cu primavara rodnica ce a intrat de astazi in casele noastre:
 
1. Pentru a nu mai strica piata si imaginea furnizorului cu care vom colabora pentru sectorul casnic, incepand de maine vom avea parte de primele seminarii de instruire pentru activarea celor ce doresc sa intermedieze consumatori casnici. Aceste seminarii nu sunt obligatorii decat celor care vor sa promoveze la nivelul de Partener Senior iar pentru luna martie in schimbul participarii si obtinerii unei mape complete in acest sens, se va cere o investitie de 40 lei inclunzand si costurile salii un vor avea loc aceste seminarii. La finalul seminarului fiecare va trebui sa raspunda corect la peste 70% din intrebarile unui test grila spre a obtine si un Certificat de Activare ca Partener Senior! Prin aceasta putem sa limitam accesul celor nepregatiti si sa aparam imaginea furnizorului spre o colaborare pe termen lung.
 
2. Orice furnizor abordat spre a intra pe piata consumatorilor casnice cere numere cat mai mari spre a putea sa acorere cheltuielile aferent unui casnic plus mentinerea pretului oferit pe intreaga perioada contractata. Pentru aceasta este nevoie de numere mai mari de 30.000 pentru a putea incepe activitatea si in avantajul intermediarilor adica al nostru! Spre a nu mai promite si apoi suspenda activatatea din cauza nerespectarii celor deja promise, am gasit solutia de a incheia cu clienti mandate de brokeraj care ofera avantajul clientului de a putea fi reprezentat de catre colaboratorul ENERGAZ cu conditia principala ca in urma trecerii spre un nou furnizor sa ii fie  garantat contractual un pret mai mic pentru energie decat cel actual. De  asemenea, in caz de probleme viitoare, clientul este aparat de catre Energaz nefiind singur in fata unui furnizor ci alaturi de o echipa mare de clienti si companii. Pentru acesti clienti, Energaz supravegheaza in mod continuu intreaga piata de energie spre a oferi un pret cat mai mic.  Aceste contracte pot fi incheiate doar de catre Partenerii Seniori!.
 
3. Va anuntam cu bucurie ca functionalitatea contului online a fost verificata si functioneaza perfect! Pentru aceasta, dorim sa va anuntam ca procedura de ofertare implica incarcarea chestionarelor si a documentelor aferente in contul online al fiecarui colaborator. Mailul nu este un instrument 100% functionabil iar in trecut ne-a dovedit acest lucru de aceea, se vor oferta doar acele companii pentru care se respecta procedura descrisa si in ROI, adica prin contul online. Acest lucru ofera si  o siguranta suplimentara colaboratorului spre a avea o evidenta clara a muncii sale. Dupa o anumita perioada, pentru a nu incarca memoria serverului se vor da jos documentele ramanand doar infomatiile pentru fiecare client. 
 
4. Partea administativa de contact a fost imbunatatita astfel incat putem sa va raspundem in 24 de ore la orice intrebarea veti avea, respectand procedura aferenta, adica trimiterea unui mail catre contact@reformaenergiei.ro sau comercial@reformaenergiei.ro daca este de natura comerciala (contracte, oferte). Pentru a nu pierde nici un apel, va oferim un al doilea numar de contact in cazul in care pe primul numar nu se raspunde sau suna ocupat: 0743772303. La acest numar nu va raspunde nimeni, doar ca vom returna inapoi apelurile la care nu s-a raspuns pe cel principal care este 0773 853 554. Va rugam sa nu sunati pe al doilea numar fara a suna pe cel principal inainte!
 
 
5. Programul prezentarilor online este in fiecare zi de luni de la ora 21:00 iar pentru a intra in prezentarea online este nevoie sa intrati pe pagina www.reformaenergiei.ro iar in dreapta sus aveti butonul pentru prezentare. La final, Directorul National va poate raspunde in direct la intrebarile dvs. 
 
Programul Directorului National pentru urmatoarea saptamana este dupa cum urmeaza:
 
Marti - 13:00 - Bacau - sala Asociatiei absolventilor "ALUMNI FERDINAND I", in incinta Colegiului FERDINAND I, str. Cuza Voda nr. 6, intrarea din spatele Tribunalului Bacau.
Marti - 16:00 - Roman - Restaurant CASA ROMASCANA Str. Stefan Cel Mare nr.200
 
Miercuri - 16:00 - Iasi - Hotel Traian, sala Eminescu - Piața Unirii, nr. 1, Iași
Joi - 17:00 - Suceava - va fi anuntata pe site la http://reformaenergiei.ro/prezentari
Vineri - 16:00 - Directia județeană de tabere școlare, Str. Stefan Cel Mare nr.31
 
Ne bucuram pentru primavara care a venit care a venit in intampinarea noastra si va rugam sa sunati toate contractele deja trimise pentru clientii dvs spre a nu pierde valabilitatea lor si spre a ne bucura de un venit lunar din aceasta frumoasa activitate de intermediere care ne ofera un produs GRATUIT si de care nici un client nu poate sa se lipseasca ! 
 
Va dorim zile de primavara productiva!
Echipa Energaz.  

Newsletterele sunt afișate și în contul dvs. de pe site, la secțiunea Newsletter.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu