marți, 3 martie 2015

Contractele de reprezentare sau Mandatul în brokeraj

MANDATELE ÎN BROKERAJ

Primele instruiri pentru cei care doresc să activeze pe casnici


Articol preluat cu permisiune

În urmă cu 2 săptămâni am avut parte de un moment greu în activitatea ENERGAZ. Greu din cauză că, așa cum bine știi, am început încheierea de contracte cu casnicii și, datorită lipsei de implicare sau implicării insuficiente a colaboratorilor din întreaga țară, nereușind să ne facem targetul propus de 30.000 contracte, a trebuit să oprim încheierea efectivă a contractelor și să facem o regrupare, pentru a vedea cine își dorește cu adevărat să câștige din consumul de energie electrică și gaze naturale și al casnicilor.

Acest hop ne-a afectat pe toți, mai ales și pe cei care au fost foarte activi și au încheiat zeci, chiar sute de contracte cu casnicii, deoarece suntem "în aceeași oală" și ne vedem nevoiți să găsim soluții pentru a putea continua aceste contract cu casnicii.

Nu a fost nevoie de mult timp de căutare de soluții, deoarece directorul național al companiei, dl. Călin Donca, ne-a oferit o soluție excelentă: contractele de reprezentare. Prin aceste contracte munca cu casnicii ne va fi ușurată extrem de mult. Imaginează-ți că, de fiecare dată când vom găsi oportunitatea de a-i schimba clientului furnizorul, tu ar fi trebuit să îi explici, din nou, de ce să facă această schimbare și să-i ceri, din nou, toate documentele necesare: act de proprietate, act de identitate, factură, plus semnarea contractelor și a notificării.
Prin contractele de reprezentare, va fi nevoie să iei aceste documente doar o dată, la început, iar apoi, când vom găsi o variantă mai avantajoasă pentru client, tu doar îl vei suna să-i comunici că, din luna x, va primi factura de energie de la un alt furnizor.

Un alt motiv pentru care munca va deveni mult mai ușoară este GARANȚIA: prin contract, ENERGAZ GARANTEAZĂ că vom schimba furnizorul doar atunci când prețul de furnizare va fi mai mic decât ce are clientul în acest moment. Iar asta va elimina orice necesitate de calcule, simulări, dovezi cu facturi.

Pentru a putea face parte dintre cei care pot beneficia de pe urma consumului de energie al pieței casnicilor, este nevoie, în primul rând să ai calitatea de Partener ENERGAZ și, în al doilea rând, să participi la un curs / seminar special de instruire, să dai un test și să îl și treci. Vrem și noi să avem garanția că avem o echipă suficient de bine instruită pentru acest sector de consumatori.

În continuare, te invit să citești despre noutățile legate de acest proiect, precum și despre primele seminarii de instruire, ce vor avea loc în această săptămână, în partea de nord a Moldovei.

Îți mulțumesc că faci parte din echipa mea și îți doresc multe realizări în acest frumos proiect!

Cu drag,
Bogdan Batâr - Director Regional Energaz
0722 669 200
reformaenergiei@gmail.com
Vezi Cea Mai Noua Prezentare a Proiectului ENERGAZ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu