marți, 3 februarie 2015

Ultimele noutăți de la ENERGAZ.

Pentru că știrile bune trebuie să circule repede, asta pentru a beneficia câți mai mulți dintre noi de urma informațiilor vehiculate. Am să reproduc mai jos o parte din noutățile de la ENERGAZ.

Despre Piața de Energie
Majoritatea ne dorim ca vorbele noastre să fie susținute atât de fapte, cât și de entități externe nouă, ca să demonstreze că nu suntem doar noi, cei din ENERGAZ, care vorbim despre această "reformă a energiei".
Iată câteva articole utile:
Primii casnici au intrat în furnizare din 01.02.2015
În urmă cu doar 2 luni am pornit proiectul ENERGAZ pe parte de casnici. Am avut un început plin de dorințe de a ajuta clienții să obțină toate avantajele pieței libere, inclusiv un preț mai avantajos la consumul de energie electrică.

Duminică, 01.02.2015, s-a produs "minunea": primii casnici au intrat în furnizare. Interesant este că: au în continuare electricitate în locuințe, contoarele sunt tot acolo, practic nu s-a schimbat nimic. Primele mari frici ale oamenilor au fost eliminate.

Urmează luna februarie, în care consumăm electricitatea, de data aceasta de la Monsson Trading, iar în luna martie vom primi primele facturi. Atunci va fi eliminată și cea mai mare nesiguranță: costul total mai mare sau mai mic față de furnizorul vechi? Nesiguranța aceasta este provocată de lipsa posibilității comparației între o factură de casnic Monsson și una de la furnizorul vechi. Încă puțin și se clarifică.

Despre plata facturilor
Aseară, la conferința online ENERGAZ, am fost întrebat de modalitățile de plată a facturilor pentru consumatorii casnici. Este o informație necesară, pentru a ști ce să le comunicăm clienților care schimbă furnizorul la recomandarea noastră.
În luna martie, când vor veni primele facturi, pe verso (așa cum este acum și la furnizorul vechi), vor fi trecute atât conturile colectoare ale noului furnizor (conturi ce nu necesită plata vreunui comision bancar), cât și modalitățile de plată tip PayPoint sau la ghișeele ce aparțin de Poșta Română.
Odată cu primele facturi, clienții vor primi și exemplarul lor de contract, semnat și ștampilat de către cei de la Monsson.

Citirea contorului și Sesizări
Citirea contorului se face de către distribuitor, iar acesta îi comunică furnizorului cantitatea de energie consumată. De asemenea, în curând vom avea un site dedicat clienților, prin intermediul căruia fiecare client va putea să-și facă autocitirea, în fiecare lună, astfel încât să fie facturat cât mai aproape de adevăr.


În țară vor fi susținute prezentări în diverse locații, fiecare fiind postate pe: www.reformaenergiei.ro/prezentări

Pe site-ul oficial ENERGAZ puteți afla mai multe informații, defapt veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a începe munca de colaborare pentru a încheia contracte, și să schimbați furnizorul actual de energie. Tot ce ave-ți nevoie este să vă înregistra-ți și să primiți acces în biroul virtual de la ENERGAZ. Eu vă aștept să vă documentați și să luați decizia de-a fi alături de noi în acestă reformă, care este defapt o oportunitate de-a câștiga bani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu