marți, 30 septembrie 2014

Reforma energiei pentru consumatori casnici

      Reforma  Energiei.

Reforma energiei, este una dintre ultimele mari reforme, care au loc în România post decembristă. Puțini oameni au câștigat de pe urma acestor reforme, e adevărat, am beneficiat toți, dar... Nici nu ne dăm seama cât a trecut decând aveam un singur operator de telefonie fixă, și acela foarte scump, iar acum avem mai mulți operatori iar concurența a scăzut prețurile foarte mult.
Ne așteptăm acum, ca să lucreze concurența și pe piața energiei. 2015 debuteză cu vestea că acum putem să ne alegem furnizorul de energie. Puțini dintre noi știm care sunt acești furnizuri, de energie electrică sau gaze naturale, dintre care noi putem alege? Dar și mai puțini dintre noi știm că avem de câștigat dacă direcționăm mai mulți consumatori către un anumit furnizor?
Acest lucru este mult mai ușor de realizat printr-o firmă specializată, precum ENERGAZ care te ajută să desfășori această activitate, și te plătește pentru fiecare contract intermediat.
Te invit să te înscrii în reformaenergiei, pentru a beneficia de pe pe urma acestei oportunități.
Schimbarea furnizorului de energie electrică și gaze naturale pentru consumatorii casnici, a-nceput. Fiecare dintre noi poate intermedia un astfel de contract, în felul acesta îi ajutăm pe consumatorii casnici să plătească mai puțin la facturile lor, iar noi vom primi un mic comision lună de lună.
Este bine să-ncepem cu familia noastră, dovedim în felul acesta încredere în companie și sistem, dar și în activitatea pe care noi ne-am angajat s-o desfășurăm.
Câștigul nostru este atât prin intermedierea cât mai multor contracte, cât și din sistem, de la echipa noastră, dacă alegem să ne activăm ca parteneri și să ne construim o echipă.
Procedura de înscriere și activare în sistem o găsiți la această pagină.
Gândițivă că cercul persoanelor interesate de aceste reduceri este mare, iar noi va trebui să începem cu rudele cele mai apropiate, prieteni și vecini. Dacă la aceștia mai adăugăm și prieteni acestora, cercul se lărgește și mai mult.
Vă aștept alături de noi, și vă doresc succes !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu