vineri, 8 august 2014

Reforma energiei electrice și gazului în folosul tuturor


Afacere nouă în România. Reforma energiei aduce beneficii celor care se implică. Acum cu liberalizarea pieței avem această posibilitate.
Nu știu dacă te-ai gândit vreodată că ai putea să câștigi bani din facturile celor care consumă Energie Electrică sau Gaze Naturale? În imaginația noastră cu știri despre energie, cred că și-au făcut loc doar știri despre ”băieții deștepți” care au câștigat enorm de pe urma unor tranzacții cu energie electrică.
Odată cu liberarlizarea pietei, compania Energaz va negocia cu toți furnizorii de energie, oferte mai avantajoase, și clauze comerciale pentru fiecare consumator în parte.
Înregistrează-te și completează toate datele personale, după care vei avea acces la contul tău online, unde găsești tot ce vei avea nevoie pentru a-ți desfășura activitatea. Trebuie parcurse toate materialele video din site, pentru instruirea ta și pentru o cât mai bună înțelegere a sistemului de lucru.

Rolul unui colaborator este să prezinte consumatorilor oferte, pentru a plăti mai puțin pentru energia consumată. Dacă acesta dorește, vei intermedia un contract. După care vei primi un comision pentru fiecare contract intermediat. Așa că dacă vrei să devii Colaborator pentru a câștiga în fiecare lună, atâta timp cât cineva foloseste curentul sau gazul, înscriete pe site-ul companiei.
După înregistrarea în sistem poți rămâne simplu colaborator, și vei primi comision pentru contractele ce le vei intermedia, sau poți alege să devii partener și să-ți creezi o echipă. Astfel toti cei care se vor înscrie în companie folosind codul tău de superior, vor face parte din echipa ta.
Pentru a deveni partener 
va trebui să plătești 120 de lei într-un cont bancar, iar pentru a te activa în sistem trebuie să trimiți următoarele acte scanate la următoarea adresă: contact@reformaenergiei.ro
-Chitanța de la bancă, (Formular Depuneri Raiffesen)
-Contract de mandat EIG REFERENT.
-Regulament de Ordine Interioară (ROI)
-Carte de identitate. 
-Un extras de cont bancar (unde să primiți comisioane)
-Dovada veniturilor.
Mai nou am aflat că sunt câteva forme de venit incompatibile cu această activitate, precum: pensia de invaliditate, anticipată sau cu alte restricții de activare în câmpul muncii. Dacă sunt probleme din acest punct de vedere schimbați titularul contului cu unul eligibil din familie, și continuați. Cei de la firmă sunt cât se poate de înțelegători.
Formularul pentru depuneri și următoarele două acte le 
găsiți pe site-ul firmei după ce vă înregistrați. Acestea 
trebuiesc printate, completate, semnate iar apoi scanate 
pentru a trimite câte o copie pe e-mail. Pentru orice 
lămurire nu ezita să mă conctactezi:
potropopusandapetruta@yahoo.ro  Tel: 0762563331
Acum ne putem implica. Devino și tu partener pentru o oportunitate neobservată încă de majoritatea dintre noi, alege să lucrezi în compania Energaz și vei avea de câștigat direct comisioane, din contractele pe care le vei intermedia, dar și indirect de pe urma membrilor activi din echipa ta.
În România sunt actualmente peste 658 de producatori, cu sau fără licență ori in curs de licențiere. Furnizori sunt aproximativ 195. Surprinzator nu? De furnizori știam că sunt doar câțiva în toată țara! Iar acum parca ni se deschid ochii. Liberalizarea pieței aduce concurența, concurența competitivitate, și așa apar prețurile mai mici la consumatori.
Activitatea furnizorilor este de a cumpăra energie de la producători și a o vinde direct catre consumatori. Rețeaua de distribuție (stâlpi, cabluri, transformatoare) este o simplă infrastructură, administrată separat de o companie, dacă pot să spun așa, prin care curentul electric ajunge la consumatori. Prin algoritme computerizate toți furnizorii din sistem își vor împărți între ei toate costurile cu transportul energiei.
Suntem peste 10 milioane de abonați casnici și deasemenea 245.000 mii agenți economici. Firma iți acordă lunar comision din intermedierile directe plus comision din realizările echipei.
Poți participa la Conferințele Gas Energy Broker și vei afla mai multe noutăți despre cum să-i ajuți pe cei apropiați să aibă facturi mai mici la utilități. Pentru aceasta îți vor mulțumi iar tu vei avea un comision în fiecare lună.


Afacere nouă în România. Reforma energiei aduce beneficii celor care se implică. Acum cu liberalizarea pieței avem această posibilitate.
Nu știu dacă te-ai gândit vreodată că ai putea să câștigi bani din facturile celor care consumă Energie Electrică sau Gaze Naturale? În imaginația noastră cu știri despre energie, cred că și-au făcut loc doar știri despre ”băieții deștepți” care au câștigat enorm de pe urma unor tranzacții cu energie electrică.
Acum însă ne putem implica. Devino și tu partener pentru o oportunitate neobservată încă de majoritatea dintre noi, alege să devii partener în compania Energaz și vei avea de câștigat direct comisioane, din contractele pe care le vei intermedia, dar și indirect de pe urma membrilor activi din echipa ta.
În România sunt actualmente peste 658 de producatori, cu sau fără licență ori in curs de licențiere. Furnizori sunt aproximativ 195. Surprinzator nu? De furnizori știam că sunt doar câțiva în toată țara! Iar acum parca nise deschid ochii. Liberalizarea pieței aduce concurența, concurența competitivitate, și așa apar prețurile mai mici la consumatori.
Activitatea furnizorilor este de a cumpăra energie de la producători și a o vinde direct catre consumatori. Rețeaua de distribuție (stâlpi, cabluri, transformatoare) este o simplă infrastructură, administrată separat de o companie ,dacă pot să spun așa, prin care curentul electric ajunge la consumatori. Prin algoritme computerizate toți furnizorii din sistem își vor împărți între ei toate costurile cu transportul energiei.
Odată cu liberarlizarea pietei, compania Energaz va negocia cu toți furnizorii de energie, oferte mai avantajoase, și clauze comerciale pentru fiecare consumator în parte.
Rolul unui colaborator este să prezinte consumatorilor aceste oferte. Pentru a face mai bine lucrul acesta poate să-și creeze o echipă. Aceștia vor folosi la înregistrare codul lui de superior. Așa că dacă vrei să devii Colaborator pentru a câștiga în fiecare lună, atâta timp cât cineva foloseste curentul sau gazul, înscriete pe site-ul companiei.
Completează toate datele personale, după care mai jos trebuie să Selectatați Tip Agent: Alege Nou. Completezi codul superiorului 4555 După care aștepți câteva secunde confirmarea numelui.
După înregistrarea în sistemai două opțiuni; Poți rămâne simplu colaborator, și vei primi comosion pentru contractele ce le vei intermedia, sau poți alege să devii partener și să-ți creezi o echipă. Acești Oameni se vor înscrie în companie folosind codul tău de superior. Pentru aceasta va trebui să plătești 95 de lei într-un cont bancar și apoi să trimiți copiile scanate ale următoarelor acte: Chitanța de la bancă, carte de identitate, Contract de mandat EIG REFERENT. Un extras de cont bancar (unde să primiți comisioane)
Sunt peste 10 milioane de consumatori casnici si 245.000 mii non casnici. GAS ENERGY BROKER iti va acorda luna de luna comision din vanzarea directa + comision din vanzare echipei.
Participa la Conferintele Gas Energy Broker si vezi afla cum poti sa iti ajuti apropiatii sa aiba facturi mai mici la utilitati si in plus sa ai un castig luna de luna din facturile lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu