luni, 11 august 2014

Oportunitate adusă de reforma energieiA venit timpul să câștigăm și noi de pe urma folosiri curentului electric și a gazelor. Alege să fii parte activă a reformei energiei și vei aduce multe bucurii celor din jurul tău.
Înscrie-te într-o companie care îți va acorda tot sprijinul necesar pentru a reuși în această activitate, detalii despre înscriere găsiți accesând acest link.
Reforma energiei a-nceput de câțiva ani, dar din 2014 agenții economici au înțeles mai bine că au dreptul să-și schimbe furnizorul de energie electrică sau gaze. Iar de la 1 Septembrie anul acesta și consumatorii casnici vor avea posibilitatea conform cu EnerGaz să-și schimbe furnizorul. Cred că vor trebui să treacă câțiva ani pentru a înțelege pe deplin cu toții beneficiul pe care îl aduce această reglementare. Înregistrează-te și tu, și oferă-le posibilitatea oamenilor, consumatori economici sau casnici, să aleagă un alt furnizor, pentru a plăti mai puțin la facturile lor pentru energie.
O reformă mult așteptată din care toți vom avea de câștigat, dacă vom ști să beneficiem de această oportunitate unică. Reforma energiei înseamnă mai mulți producători și furnizori. Distribuitorul va fi același, singurul lucru care se va schimba este firma de la care vom primi factura pentru energia consumată. Adică firele rămân pe loc și concurența va fi la nivelul producătorilor și furnizorilor. Lista completă a acestora o găsiți pe site-ul ANRE.
Concurența aceasta va aduce mereu prețuri mai mici pentru consumatori. Aici intrăm în scenă noi, care vrem să-i ajutăm pe consumatori să plătească mai puțin la factură; dacă vom reuși vom avea și noi ceva de câștigat. Rolul nostru e să facem legătura între consumatori și cei care știu să negocieze un preț bun pentru energia electrică și gazul folosit de un anumit consumator.
Prețul obținut de Energaz este în medie cu 10% mai mic decât cel actual. Pentru că Energaz negociază cantități mari de energie, binențeles cu mai mulți furnizori pentru a obține cel mai bun preț pentru consumatori.
Te așteptăm alături de noi pentru a-ți pune în aplicare dorința de afirmare și de a beneficia de această oportunitate unică. Piața se schimbă în toate domeniile, cu sau fără noi se va realiza și reforma energiei, și mă întreb; vrem să fim simpli spectatori sau beneficiari ai roadelor?
După ce vă veți înregistra pe site-ul reformaenergiei pentru care aveți toate detaliile mai jos, veți avea acces la o pagină personală pentru a vă forma echipa, (cu cât mai mulți colaboratori cu atât mai bine) și la toate instrumentele necesare pentru a face contracte de furnizare a energiei electrice sau gazelor, consumatori economici (diverse afaceri particulare cum ar fi: un atelier, fabrică, moară, magazin etc...)
Aceștia sunt mari consumatori, un contract intermediat pentru un consumator mare, înseamnă un comision mare, dar marea bătălie se va da pentru consumatorii casnici, aceștia sunt mici, dar mulți.
Merită să începe-ți lucrul pentru că această oportunitate este necunoscută, piața consumatorior de energie este mare, dar și mai mare este neștiința oamenilor care au nevoie să fie îndrumați pentru a avea cu toții de câștigat de pe urma acestei oportunități.

Vă doresc mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu